تسلم إيدك دهوبه
انا بعملها بس مع الاختلاف
اسمها عندنا قراقيش وانا استخدم السمن او الزبده ولا نضع سكر في العجينة
بس الحقيقه حتشجعيني اجرب طريقتك وأقولك النتيجه
شكلها بيشهي ولو سمحتي محتاجه معاهه كوب من الشاي بحليب هههههه
تسلم إيدك دهوبه
انا بعملها بس مع الاختلاف
اسمها عندنا قراقيش وانا استخدم السمن او الزبده ولا نضع سكر في العجينة
بس الحقيقه حتشجعيني اجرب طريقتك وأقولك النتيجه
شكلها بيشهي ولو سمحتي محتاجه معاهه كوب من الشاي بحليب هههههه
شوشو الحبيبة لازم تجربي طريقتي اكيد رح تعجبك
وانا متأكذه ان القراقيش لذيذه من ايدك
وان شاء الله ربنا يجمعنا قريبا و تذوقيها من ايدي يا حلوتي ومعها براد شاي بحاله () ♥
حياك الله اختي العزيزه
اشكر مرورك الغالي ، اكيد ما يميز المقروط الفلسطيني هو اضافه زيت الزيتون بدل السمنه او الزبده
في النهايه النتيجه رائعه لازم تجربيها و تخبرينا بالنتيجه
اشكرك على الدعوات والكلمات اللطيفه بارك الله فيك