asmaabhr
زهرة لا تنسى
- المشاركات
- 9,568
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كل عام وانتم بخير
تقبل الله
☆اللبن الزبادى☆
أحلى زبادى ومفهوش مية ولا سايب
جامد اهو وزى الفل ولا سحر ولا شعوذة
وأحلى وأنضف من برة
**أهم حاجة فى أى وصفة فيها تخمير إن المكونات كلها تكون دافية أو ع الأقل فى درجة حرارة الغرفة
يبقى علبة الزبادى تخليها برة الثلاجة ساعة ع الأقل
والحليب تغليه وتسيبيه يدفأ مايكونش ساخن
وصينية الماء تكون دافئة مش ساخنة (لو هتستخدميها)
كيلو حليب عليه 2 معلقة لبن بودرة وكوب زبادى **دفى كيلو حليب (بحيث تقدرى تحطى صباعك فيه وتعدى لعشرة)
**ربى الزبادى بشوكة ثم أضيفى اللبن البودرة واخلطى جيداً
*أضيفى خليط الزبادى واللبن البودرة وقلبى جيداً ويصب فى الأكواب
**يوضع فى مكان دافئ مغلق 6 ساعات (أنا بأحطه فى فرن البوتاجاز بدون تسخين ولا أى شيء لأننا صيف ... أما فى الشتا فترص الأكواب فى صينية بها ماء دافئ وتوضع فى فرن البوتاجاز أيضاً بدون تسخين)
**توضع فى الثلاجة ساعة ع الأقل قبل الإستخدام
وبالهنا
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كل عام وانتم بخير
تقبل الله
☆اللبن الزبادى☆
أحلى زبادى ومفهوش مية ولا سايب
جامد اهو وزى الفل ولا سحر ولا شعوذة
وأحلى وأنضف من برة
**أهم حاجة فى أى وصفة فيها تخمير إن المكونات كلها تكون دافية أو ع الأقل فى درجة حرارة الغرفة
يبقى علبة الزبادى تخليها برة الثلاجة ساعة ع الأقل
والحليب تغليه وتسيبيه يدفأ مايكونش ساخن
وصينية الماء تكون دافئة مش ساخنة (لو هتستخدميها)
كيلو حليب عليه 2 معلقة لبن بودرة وكوب زبادى **دفى كيلو حليب (بحيث تقدرى تحطى صباعك فيه وتعدى لعشرة)
**ربى الزبادى بشوكة ثم أضيفى اللبن البودرة واخلطى جيداً
*أضيفى خليط الزبادى واللبن البودرة وقلبى جيداً ويصب فى الأكواب
**يوضع فى مكان دافئ مغلق 6 ساعات (أنا بأحطه فى فرن البوتاجاز بدون تسخين ولا أى شيء لأننا صيف ... أما فى الشتا فترص الأكواب فى صينية بها ماء دافئ وتوضع فى فرن البوتاجاز أيضاً بدون تسخين)
**توضع فى الثلاجة ساعة ع الأقل قبل الإستخدام
وبالهنا