فطير مشلتت

dodo19995

قادم جديد
المشاركات
1
الإعجابات
6
#1
#تجربتى_مع_الفطير_المشلتت


مش عايزين يكتفونى ف البيت الدايت هيبوظ
:(

سويته ع البوتجاز من فوق ما اخدش ربع ساعة ....


عملت فطيرة صغنطوطة
...
كوباية ونص دقيق
رشة ملح
رشة سكر
عجنتها بنص كوباية مية .
.. تعجنيها حوالي ١٠ دقايق تسيبيها تستريح انا دخلتها التلاجة علشان اسرع وبعدين طلعتها وعملت كور صغيرة ورشيت عليهم سمنة ودهنتهم ودخلتهم تاني جوه التلاجة حوالي نص ساعة وبعدين خرجتهم وفردت كورة كورة وادهن سمنة لما افرد كل كورة وكل واحدة اطبقها ظرف واقفل عليها الكورة اللي بعدها وهكذا لحد ما تخلص كل الكور ويبقى عندنا كل الكور متداخلين في بعض ع هيئة مربع كبير نحطه في الصينية اللي هنسويه فيها ونخلها التلاجة ترتاح تاني حوالي ساعة الا ربع نخرجها نفتح العين الكبيرة ونحط صيحة تحت الطاسة او الصينية علشان متبقاش مباشرة للنار وبعدين نراقبها كويس او ما نحس انها ابتدت تتنتفخ شوية نحركها زي ما بنعمل الرقاق من فوق داير ما يدور علشان تستوي كلها كويس وتبقى لون واحد وبعد كده نقلبها ع الوش التاني ونفس الشيء وبعدين ناكد تاني ع الوش الاولاني ونحاول اثناء السوا نوطي عين البتجاز شوية مش قوي علشان نصمن سواها من جوه ... نطفي عليها ... مش عاوزة ولا مختاجة تتغطى علشان تطرى ولا اي حاجة بتبقى طريييية جدااااااااا ...

[/IMG]
[/IMG]

 
أعلى