علشان الكشري ينجح معاكي شوفي النصائح دي

mmlakaty

قادم جديد
المشاركات
2
الإعجابات
3
#1


دي مجموعه أسرار حتخلي الكشري المصري دايما ناجح معاكي

  1. خلي دايما كمية الشعرية المحمرة قد كمية الرز .
  2. الزيت اللي تحمري فيه البصل ، إعملي بية الرز و الصلصة حيديهم طعم حلو جدا .
  3. قلبي المكرونة بعد سلقها و تصفيتها بمعلقة زيت قلي البصل حيخليها ما تنشفش و تاخد طعم حلو .
  4. دقة الكشري ما تسيبيهاش تغلي كثيرا علي النار ، بس غلوتين و ترفع
  5. ما تبالغيش بسلق العدس علشان ما تنفصلش القشرة عن الحبات ، يا دوب 3/4 سوا حتي يظل محتفظ بشكله
  6. اسلقي دايما نوعين من المكرونة، عقل و إسباجيتي بعد تكسيرها
  7. ممكن تسوي الأرز بنفس ماء سلق العدس للحصول علي طعم لذيذ .
  8. علشان تعملي البصل المحمر المقرمش ، إخلطيه مع القليل من الدقيق و النشا و رشة ملح و حمرية و بعدين صفيه بمصفاة
مين عندها معلومة كمان في الموضوع ده و تكه لنجاح الكشري ؟
 
التعديل الأخير بواسطة المشرف:
أعلى