لنتعلم من أخطائنا في المطبخ كريستـــا السميــد بالمهلبيـــة في أفضلية وحدة الفراش بين الزوجين 
في كلٍ منا لأحبتنا ديوان..فهلُمُّوا إليه 

لنتعلم من أخطائنا في المطبخ كريستـــا السميــد بالمهلبيـــة في أفضلية وحدة الفراش بين الزوجين 
في كلٍ منا لأحبتنا ديوان..فهلُمُّوا إليه 

جلاش باللحمة المفرومة

المشاركات
48
الإعجابات
53
#1
الجلاش باللحمةالمفرومة ====

ورقة جلاش............. للتشريب كوب حليب ربع كوب مرقة
2بيض
معلقة سمنة ...........
حشوة اللحمةالمعصجة —
½ كيلو لحمة مفروم 2 حبة بصل، مفروم 1 ملعقة سمن ملح وفلفل أسود زنجبيل بودر معلقة صلصة طماطم ..............
الطريقة
يشوح البصل في السمن يضاف اللحمة إلى البصل وشوح حتى يتشرب مائه ونضيف الملح والفلفل وبهارتك اللي تحبيها وممكن معلقة صلصة طماطم نصرص نصف كمية الجلاش ونرصها بالصنية كذا راق ثم تضاف حشوة اللحمة فوق نص كمية الجلاش
ثم يضاف طبقة أخرى من الجلاش
عند الإنتهاء من عمل صينية الجلاش نقطعها بالسكين مربعات..
ونحط خلطه التشريب
اللي هي بيض وحليب وسمن وملح وفلفل ووربع كوب مرقة .. نقلبهم كويس
ثم نسقي بها الجلاش كله
وندخلها الفرن الساخن على الرف الوسط نص ساعة تاخد لون حلو كدا وبالف هنا ياقمرات



أرسلت بواسطة iPhone بإستخدام منتديات لكِ النسائية
 
أعلى