- المشاركات
- 17,274
- الإعجابات
- 1,402
السلام عليكم
كيفكم يا احلى عضوات
انا من عشاق الحلويات الغربية وخصوصا التشيز كيك ما بمل منها ودايما كنت اكلها برة لحد ما لقيت وصفة عالنت مضبوطة جدا وطلعت زي التشيز كيك تبع الكتفيهات بس انظف واحلى
تعالوا نشوف المكونات
كوب بسكوت مطحون اي نوع
زبدة حوالي ١٠٠ جم
نص كيلو جبنة كريمي فلادلفيا او كيري انا استعملت جرو كيري فيها ٦٠٠جم تقريبا
كوب سكر
٢ بيضة
فانليا
٢م دقيق
كوب كريمة لباني كريمة السائلة للحلويات وما كان عندي استعملت قشطة اللبن الفرش وش اللبن كان عندي في الفريزر اخذت منه كوب
التوبينج كان جاهز صوص التوت وهو عبارة عن علب جاهزة خاصة بالحلويات والتارت بتاع في السوبر ماركت
صنية وسط لا كبيرة ولا صغيرة ثنية تشيز كيك حتى تتفتح مت الجناب
بعد ماتفرمي البسكوت تقلبيه بالزبدة حتى يتجانسوا وتفرشيه على الصنية
في مضرب الكيك تضيفي الجبن والسكر وتخلطي جيدا تم البيض والفانليا ثم الدقيق والكريمة
وبعد مايتجانسوا تدخليه الفرن على ١٨٠د او ما تلاقي سطحها بداء يشقر طلعيها يمكن تاخد نص ساعة او اقل حسب فرنك
بعد ماتبرد حطي فوقها التوبينج وعالثلاجة واستمتعي بأحلى تشيز كيك
لو ماعندك التوبينج ممكن تصنعيه بنفسك من اي فواكه موجودة عندك ترجعي مثلا فراولة على النار مع سكر حسب ذوقك وماء يغطي الفراولة اول ماتغلي تضيفي عصرا ليمونة بعد ماتتاكدي من ان الفراولة استوت ذوبي معلقتين نشأ في كمية قليلة من الماء وضيفيها على الفراولة حتى تتقل وتبقى صوص
وبالغافية
جربتها كتير ودايما بتنجح ماشاء الله ياريت تجربوها
الان اترككم مع الصور
في امان الله
أرسلت بواسطة [device_name] باستخدام تطبيق جوال منتديات لكِ
كيفكم يا احلى عضوات
انا من عشاق الحلويات الغربية وخصوصا التشيز كيك ما بمل منها ودايما كنت اكلها برة لحد ما لقيت وصفة عالنت مضبوطة جدا وطلعت زي التشيز كيك تبع الكتفيهات بس انظف واحلى
تعالوا نشوف المكونات
كوب بسكوت مطحون اي نوع
زبدة حوالي ١٠٠ جم
نص كيلو جبنة كريمي فلادلفيا او كيري انا استعملت جرو كيري فيها ٦٠٠جم تقريبا
كوب سكر
٢ بيضة
فانليا
٢م دقيق
كوب كريمة لباني كريمة السائلة للحلويات وما كان عندي استعملت قشطة اللبن الفرش وش اللبن كان عندي في الفريزر اخذت منه كوب
التوبينج كان جاهز صوص التوت وهو عبارة عن علب جاهزة خاصة بالحلويات والتارت بتاع في السوبر ماركت
صنية وسط لا كبيرة ولا صغيرة ثنية تشيز كيك حتى تتفتح مت الجناب
بعد ماتفرمي البسكوت تقلبيه بالزبدة حتى يتجانسوا وتفرشيه على الصنية
في مضرب الكيك تضيفي الجبن والسكر وتخلطي جيدا تم البيض والفانليا ثم الدقيق والكريمة
وبعد مايتجانسوا تدخليه الفرن على ١٨٠د او ما تلاقي سطحها بداء يشقر طلعيها يمكن تاخد نص ساعة او اقل حسب فرنك
بعد ماتبرد حطي فوقها التوبينج وعالثلاجة واستمتعي بأحلى تشيز كيك
لو ماعندك التوبينج ممكن تصنعيه بنفسك من اي فواكه موجودة عندك ترجعي مثلا فراولة على النار مع سكر حسب ذوقك وماء يغطي الفراولة اول ماتغلي تضيفي عصرا ليمونة بعد ماتتاكدي من ان الفراولة استوت ذوبي معلقتين نشأ في كمية قليلة من الماء وضيفيها على الفراولة حتى تتقل وتبقى صوص
وبالغافية
جربتها كتير ودايما بتنجح ماشاء الله ياريت تجربوها
الان اترككم مع الصور
في امان الله
أرسلت بواسطة [device_name] باستخدام تطبيق جوال منتديات لكِ
التعديل الأخير بواسطة المشرف: